Perjantaina lähdettiin pois turistihelvetistä ja suunnattiin Koh Lantalle. Se on melko iso saari Krabin eteläpuolella. Yövyttiin Nice Beach bungalowissa, joka oli tosi mahtava mesta. Uima-allas oli siisti ja meri ja biitsi olivat uima-altaan vieressä pihalla.

Täällä puolella on sadekausi just päättymässä ja Lanta oli melko tyhjillään, mutta meidän onneks aurinko on paistanut Krabilta lähdön jälkeen koko ajan. Majoituksen vieressä oli Otto Bar niminen mesta, johon eksyttiin ekana iltana ilmaisen ruoan mainostuksen perässä. Paikan omisti brittimies, joka oli asunut Thaimaassa jo yli 10 vuotta ja koko paikka oli täynnä brittejä, (+1 jenkki ja 1 norjalainen) jotka kaikki asuivat Lantalla. Olivat tulleet lomalle... 10 vuotta sitten. Hämärää sakkia ja meitä vähän vanhempia, mutta ruoka oli hyvää ja chang edullista. Meidät kutsuttiin myös full moon bileisiin norjalaisen talolle seuraavana iltana mutta skipattiin se aikaisen lähdön takia. Lantaa ei kauheeti ehditty kierrellä, vaikka siel ois kyllä ollu paljon nähtävää ja paljon ihania pieniä saaria ympärillä missä olis voinut pistäytyä. Ensi kerralla sitten.
Saatiin myös lemmikki päiväksi, sillä toisena iltana meidän terassille ilmestyi koira, joka teki tuttavuutta innokkaasti. Syömään lähtiessämme se seurasi meitä kuin hai laivaa. Se tuli istumaan pöytämme alle koko ruokailun ajaksi, mutta ei huolinut kuitenkaan superherkullista thai ruokaa. Nirso ehkä? Ruokailun jälkeen käytiin yksissä full moon bileissä kääntymässä, johon rakas lemmikkimme ei uskaltautunut, ilmeisesti kovan metelin vuoksi.
Kun sitten käveltiin majapaikkaan oli hämmästys suuri, kun koira juoksi luoksemme vinkuen ja hyppien, ihan kuin olisimme sen oikeat omistajat. Yöksi se vielä yritti päästä sisään bungalowiin, mutta jätimme sen ulkopuolelle. Aamulla se oli tottakai raapimassa ovea...

Tänään matkustettiin laivan kannella makoillen Koh Phi Phille. Paratiisisaarelle jälleen. Pienellä Phi Phillä ei ole edes autoja tai muita moottorillisia kulkuneuvoja. Pyörällä Thaikut ajaa kuitenkin ku hullut eli ihan normiliikennekatasrooffi kuitenkin ilman meteliä tosin.Ei oltu buukattu majapaikkaa etukäteen ja lähdettiin rinkat selässä etsiskelemään edullista majapaikkaa 30 asteen helteessä. Ah! Luovutettiin ja istuttiin aamupalalle ja Iksu lähti ilman rinkkaa etsimään ja löytykin tosi kodikas PP Garden home 500 batia/yö.  (Alla kuvassa kevyt hiki kun vihdoin päästiin majoitukseen)

Öttömönkiäisiä tosin löytyy mutta muuten aivan mahtava mesta!

Tänään ollaan lähinna nautittu maisemista kävellen ympäri saarta. Vedin (Suvi) melkosen räjähdyspannut kallioilla seikkaillessa mutta onneksi ei sattunut ja nyt harmittaa, ettei sattunut olemaan videokamera päällä (hauskat kotivideot kamaa).