Vihdoin saavuttiin Bangkokin lämpöön. Eipä tullu lentokoneessa juuri nukuttua mutta ehtiihän sitä täälläkin. Vettä on sadellut lähes koko päivän mutta lämpöä riittää. Ja paikallinen ihana pieni ystävällinen vanhempi nainen (joka puhui toistaiseksi parasta englantia) kertoi kadulla että huomenna pitäisi paistaa aurinko. Sitä odotellaan. Hostelli on uskomattoman ihana pieni guesthouse Sivarin, jossa tosi siistit huoneet, vessat ja suihkut sekä tosi ystävällinen henkilökunta. (8 euroa yö/henki kahden hengen huoneessa.)
Päivä on kierrelty ympäri Bangkokin katuja. Onneks kaks suomalaista blondia sulautuu hyvin joukkoon niin kukaan ei edes luule meitä turisteiksi laughYritettiin käydä temppelissäkin mutta eihän sinne tietenkään shortseissa saanut mennä. Juuri kun oltiin jo lähetty pois kuultiin kuulutus, että sieltä olisi ilmeisesti saanut lainattua säädylliset vaatteet ilman maksua. No ei sitten enää jaksettu kävellä takaisin.
Tääl on ihan mielettömän paljon rauhallisempaa kun ei oo turistikausi. Vaikka ihmisiä on paljon, niin aika rauhassa saa kävellä ja olla. Kojuja ja katukeittiöitä on tuhansia! Vähän ollaan varovasti alotettu tää hippielämä mutta släpäreistä tuli jo niin kivat rakot että paljain jaloin piti painella. Siitä se lähtee.

Kohta tarkoitus lähteä syömään ja ehkä nauttimaan muutama loman aloitus juoma. Tosin unikin varmaan tulee aika hyvin kun viime yön unet jäi pariin tuntiin.
Huomenna tarkoitus olisi kävellä vähän lisää ja käydä kenties kelluvalla torilla vähän bangkokin ulkopuolella.