Tiistai aamuna lennettiin Byron Bayhin Merin odotellessa meitä jo siellä kevyen 33 tunnin junamatkansa jäljiltä. Jotenkin ei yllätytty kun löydettiin Meri nukkumasta...Myrsky oli edellisenä päivänä riehunu Byronissa ja puita oli kaatunut, kaupunki oli myrskyn jäljiltä just saanu sähköt takas mut netit ei vielä toiminu. Chrisin ja Megin telkkari ja mikro oli mm. myrskyssä menny rikki... Eli meidän onneksemme lennot oli halvemmat tiistaina, jonka takia tultiin paikalla päivä myöhemmin ku oli alunperin ollut tarkotus. Edellisviikon oli satanu vettä joka päivä kun Melbournessa paistateltiin auringossa ja nyt ilmat vaihtu päikseen näiden kahden paikan välillä. Meitä hymyilyttää!


Byron oli yhtä mukava pikkukaupunki kun viime kerrallakin. Oltiin päätetty ottaa viikkovuokralla surffilaudat mutta myrskyn jäljiltä ei kuulemma heti kannattanu mennä mereen isojen virtauksien takia ja ranta olikin suljettu pariks päiväks. Me käytiin lenkkeilee ja torstai aamuna juostiin Merin kanssa majakalle ja takas, mikä oli aikamoinen suoritus viimeviikkoisen Crossfitin jäljiltä kun vieläkin reidet vähän hapoilla ja matka majakalle on mäkiä mäen perään ja portaita ylös alas... Mutta kyllä teki hyvää tunnin sporttailu aamutuimaan.


Perjanataina oli vihdoin hyvä ilma surffata ja Meri, joka oli ostanut surffilaudan oli jo valmiina, mutta me käytiin Iksun kaa ottaa lauta vuokraan kolmeks päiväks! Oon muute aika kade Merin ikiomasta kirkkaan punaisesta ja tosi coolista surffilaudasta! Jos viettää pidempään yhessä paikassa ja aikoo surffaa kannattaa kyl ostaa käytetty lauta. Ei kovin kalliita ja moni paikka ostaa ne takas puolet ostohinnasta. Surffaus oli taas ihan megamahtavaa! Oltiin myös saatu kutsu Megin 30-vuotissynttäreille Aquariuksen kahvilaan.

P2011952-normal.jpg

Löydettiin hostellin vierestä liike, joka myi Marimekon tuotteita! Chrissin koristeluista päätellen Megin lempiväri olisi keltainen, joten ostettiin keltaista unikkokuvioa oleva muki. Illalla sitten paineltiin juhliin ja oli kyllä mielettömät! Amazing niinku näillä on tapana sanoa. Koristelut oli aika megaluokkaiset ja tarjolla oli vaikka kuinka monia erilaisia tapaksia, joista ehkä avokadolohihässäkät maissiletulla oli oma suosikki. Ja tietysti oli kakku! Oli muuten parasta jäätelökakkua, jota oon ikinä syöny (suklaapohjalla oleva mokkajäätelökakku kinuskikastikkeella)! Istuttiin kahvilalla ja loppuilta Aquariuksen suljetussa baarissa. HaP2031962-normal.jpguskaa oli vaikka oltiinkin vähän hukassa välillä :D


IMG_2703-normal.jpg
Lauantaina paranneltiin oloa meressä surffaamalla ja oltiinkin melkein koko päivä rannalla. Tai siis heti kun herättiin puolenpäivän aikaan :D Ja sunnuntaikin meni samoissa merkeissä. Tosin kaikki lihakset oli sunnuntaina jo niin kipeitä kolmen päivän urakoinnista että jaksettiin olla meressä enää n. 15 min kerrallaan. Rankkaa puuhaa. Käytiin sunnuntai-iltana viel syömäs aika kivassa turkkilaisessa ravintolassa viimeisen yhteisen Australiaillan kunniaksi. Haikeilla mielin jätettiin Byron taakse ja Meri jäi itekseen jatkamaan omaa seikkailuaan kun me jatkettiin eteenpäin kohti uusia. Nyt ollaan yks päivä vietetty Cairnsissa, mutta päivä on menny lähinnä nukkuessa. Eli huomenna uudella virralla tutkimaan paikkoja ja koitetaan taas sopeutua tropiikin lämpöön. Täällä asteita yli 35 ja kosteusprosenttikin lähenee jo aasian lukemia...