Bangkok jätettiin nyt taakse. Hektinen kaupunki ja kun aurinko sitten paistoi niin kuumahan siellä tuli. Eilen ajeltiin ympäri kaupunkia tuktukin kyydissä pari tuntia. Kyyti maksoi n. 1 euron eli edullinen turistkierros vaikka jouduttiinkin käydä räätälillä jotta kuski sais ilmaisia bensakuponkeja.  Kuski vei meijät kattomaan Isoa Buddhaa. 20 metriä korkea kultainen Buddha, jonka eteen ihmiset tulivat rukoilemaan ja sytyttämään suitsukkeita erilaisiin ruokiin. Pöydä oli ihan täynnä kaloja ja hedelmiä, joihin oli kiinnitetty suitsuke palamaan. Sit käytiin katsomassa muutamaa temppeliä ja Grand Palacea. Nyt oltiin varauduttu säädyllisillä vaatteilla mutta farkuissa oli niin kuuma että samantien oli tukalaa. Eipä siis jaksettu kovin kauaa ihailla temppeliä ja palatsia.

Syötiin supertulista ja hämmentävää keittoa lounaaksi ja käytiin vähän shoppaileassa. Pitihän niitä hippiluukki kuteita saada. Illalla lähdettiin ulos ja käytiin muutamissa ravintoloissa zekkaamassa paikallinen perjantai. Tutustuttiin muutamiin reissaajiin (argentiinasta ruotsiin), jotka antoi kivoja vinkkejä missä kannattaa käydä.

Aamulla piti sitten luovuttaa huone ja jatkaa matkaa. Nyt siis junassa matkalla Prachuap Khiri Khaniin. Juna on kyllä melkoinen elämys. Paikallisjuna eli ei ilmastoitu. Sopivan lämpöiset seuraavat n.6 tuntia tiedossa. Tosin matka voi kestää melko paljon kauemminkin, koska ollaan pysähdytty jo ainakin 10 kertaa vaikka matkaa ollaan taitettu ehkä 10 km. Vessat näytti tosi mielenkiintoisilta, joten täytyy harkita kärsiikö nestehukasta ja on juomatta vai uskaltaisiko käydä vessassa tän junamatkan aikana.  

Rantaa kohden siis ja vihdoin siihen riippumattoon.