Hei taas! Ei oo pariin päivään tullut kirjoiteltua, ihan siitä syystä ettei olla tehty juuri mitään. Nautittu ainoastaan tästä paratiisista ja otettu easya. Lämpö pysytellyt tasaisesti n. 35 asteessa, illalla sentään vähän viilenee, muttei alle hellelukemien sillonkaan. Apinoiden jälkeen tutustuttu muihinkin paikallisiin eläimiin ja ötököihin. Liskoja tietty löytyy joka kulmasta, harmittomia sellaisia onneksi, mutta pikkuyllätyksenä kulkukoirat, jotka alkaa vähitellen rasittaa, koska niitä ja niiden jätöksiä on 10 metrin välein. Jostain syystä paikalliset ruokkivat niitä iltaisin oikein urakalla.

Eilen vuokrattiin fillarit ja käytiin n. 5 km:n päässä olevalla Ao Manaon rannalla, jota mainostetaan Thaimaan kauneimmaksi. Maisemat olikin aivan loistavia, mutta ehkä vähän ylimainostettu kuitenkin itse rannan kunnon takia. Kannatti kuitenkin käydä, hieno paikka. Ao Manao on siitä erikoinen paikka, että se sijaitsee sotilasalueella, ja meidänkin piti kirjata itsemme sisään ja ulos paikasta sotilaspoliisin syynätessä. Ilmeisesti paikalla on jokin historiallinen merkitys toisen maailmansodan ajalta, kun Japani yritti hyökätä tai jotain. Itse asiassa täällä on parhaillaan jotkin sotaharjoitukset, ihan peruskamaa, ei hätää. Sen takia ei päästy käymään Ao Manaossa sijaitsevalla "golf" kentällä, vaan meidät käännytettiin pois. Itse kentästä näkyi pyöräreissulla muutama väylä ja ei oikein vakuuttanut. Mäntsälä ja toukokuu varmasti paremmassa kunnossa.

Nyt vielä pari päivää täällä ja sitten siirtyminen Chumphonin kautta Koh Taolle sukelluskurssille. Saas nähä miten käy.

Tässä viel kuva apinavuoren huipulta!



(Suvi)
Tänään vaihdettiin majapaikkaa. Oltiin siis aluks n. 2 km keskustasta ja nyt siirryttiin tähän ihan keskustaan aivan ihanaan Maggie's homestay nimiseen hostelliin. Huoneet ja muu ulkoasu on tosi kiva ja etenkin piha on aivan ihana mutta suihkut ja vessat on aika karut. Tääl on melko rento tunnelma ja ovessa kyltti, jossa lukee että jos en ole paikalla zekkaa itsesi sisään ja valitse huone. Sit siinä on taulu johon voi laittaa vapaan huoneen kohdalle rastin. Eli ei täällä ole ihan niin justiinsa. Tänään pitäisi pestä pyykkiä mutta ilmeisesti lämmin vesi aukeaa vasta neljältä iltapiavällä joten vasta sen jälkeen voi pestä.

Muuten tosiaan aika iisisti vedetty. Vähän pidetty siestaa ja luettu kirjoja, syöty ja lenkkeilty. Nautittu uskomattoman kauniista maisemista.


Alla kuva Ao Manaolta.

Tässä vanha majoitus ja alla kuva mahtavasta hippimestasta missä käytiin syömässä sekä koirasta joka ajo skootterilla.