Keskiviikkona jouduttiin jättämään haikeat hyvästit Merille ja muille meitä ihanasti hostanneille Merin kämppiksille. Oli outo fiilis jatkaa matkaa taas kahdestaan, kun niin pitkään oli reissattu porukalla. Jatkettiin matkaa Balin eteläosaan Ulu Watun lähelle Padang Padang biitsille. Paljon rauhallisempaa kun Kutalla ja aivan superkauniita hiekkarantoja. Oli ollut rankka viikonaloitus takana, joten saapumisen jälkeen syötiin ja nukuttiin seuraavat 15 tuntia...
Torstaina tutustuttiin omaan lähialueeseen kävelyretkellä ja tottakai biitsillä makoillen. Perjantaina haluttiin käydä muuallakin ja mentiin n. 15 km päähän sijaitsevalle Balangan biitsille. Se oli ihanaa valkoista hiekkarantaa ja vähän porukkaa. Aallot tosin oli vähän liian hazardeja meille surffata,  joten surffaus nyt jäi odottamaan Australiaa.
Balangan beach

Lauantaina hokattiin aamulla herätessä tarkistaa lentoaika ja huomattiin, että lentohan on jo lauantai yönä... no eipä onneks oltu maksettu majoitusta vielä. Käppäiltiin päivällä impossible biitsille, joka oli aikamoinen impossible löytää ja päästä. Kiemurtelevat 'rappuset' johti keskelle metsää apinoiden luo ja lopulta kallioiden välistä pääsi pujahtamaan rannalle. Jonkun asunto siellä oli, mikä oli melkoinen yllätys. Ei helpoin paikka asua, mutta ainakin saa olla rauhassa.
Kuva kyseiseltä biitsiltä.

Yöllä lennettiin sitten kohti Australiaa, uutta mannerta ja tutumpaa kulttuuria zekkaamaan. 15 tunnin matkustuksen jälkeen saavuttiin vihdoin Brisbaneen ja yritettiin löytää majapaikkaa, jonka luultiin löytyvän helposti, olihan kyseessä 1,5 miljoonan asukkaan suurkaupunki. Tehtävä osoittautuikin vaikeammaksi, kuin luultiin, sillä kaupungissa oli jonkinsortin festivaalit. Lopulta kuitenkin pääsimme City Backpackers hostelliin elokuvahuoneeseen patjoille nukkumaan reilun kymmenen muun kanssa. Seuraavaksi yöksi meille luvattiin siitä hyvästä dormipaikka.
Kahden yön jälkeen vaihdoimme majapaikkaa ainoastaan halvemman hinnan takia viereiseen hostelliin. Muuten edellinen paikka oli erittäin viihtyisä omine uima-altaineen (olihan siihen jo tottunut Balilla) ja ravitsemusliikkeineen.
Maanantaina eli eilen kävimme tutustumassa kaupungin keskustaan ja tehtiin vähän ostoksiakin. Nyt kai tarttis välillä pukea jotain järkevämpääkin päälle, kun ollaan taas länsimaassa.
Suvin joulukalenterin luukku numero 3, maailman parhaat sorbetit!

Kaupunki vaikuttaa tosi viihtyisältä, vaikka kymmenet kiellot vähän naurattaakin Aasian kaaoksen jälkeen. Queenslandin osavaltio on tunnettu tupakoinnin vastaisuudestaan ja alkoholin nauttimisellekin on tiukat rajat, joka tulee selväksi mm. hostelliin saavuttaessa.
Tänään tiistaina teimme ikimuistoisen retken Lone Pinen koalapuistoon. Sieltä löytyi kaikki paikalliset eläimet lähes luonnonmukaisessa ympäristössä. Syötimme kenguruja, sain pitää koalaa sylissä, olimme käärme-esittelyssä yms. Perhepotretti: Suvi, Iksu ja koala!

Iksun eka kenguru kohtaaminen!

Tänään oli myös erittäin kuuma n. 40 astetta ja aurinkoista, joten kiertelyn jälkeen oli aika puhki. Siitä huolimatta teimme vielä pienen iltalenkin hostellin lähimaastossa. Juoksimme paikalliselle massiiviselle katetulle futis, Aussifutis ja rugbystadionille. Sisään ei päästy ja ikävä kyllä minkään lajin matseja ei ole juuri nyt käynnissä. Sen sijaan teimme kuntopiirin stadionin vieressä, tuli tosi urheilullinen fiilis! Seuraavat urheilut tod.näk. ensi viikonloppuna surffaukset Gold costilla. Sinne suuntaamme perjantaina, sitä ennen paljon hauskoja juttuja Brisbanessa. Huomenna mm. paikalliseen panimoon tutustuminen!