Lauantaina 15.9. saavuttiin Koh Taon sateisiin maisemiin mutta onneks sää on nyt parantunut ja aurinko paistaa (34 astetta lämpöä). Sukelluskurssi alko samantien lauantai iltapäivänä Davy Jones Lockerissa. Eka päivä oli teoriapäivä eli melko tylsää ja "fyysikkona" jouduin vielä melkoiseen tulitukseen. Mutta mähän olen lomalla! Sunnuntai aamuna oltiin uima-altaas harjottelee hengitystä ja joitain perus skilssejä. Samille nämä asiat ei ollu kovin helppoja. EI ollu ihan kala vedessä mutta hitaasti ja varmasti kuitenkin Samikin oppi kaiken (muutamalla extra tunnilla)!Maanantaina olikin sitten ensimmäinen sukelllus meressä! Se oli niiiiiin siistiä! Aluks oli melko vaikeeta vaan varusteet päällä hypätä veteen saati sitten kellua siinä melkoisessa aallokossa mutta kun pääs veden alle (12m syvyyteen) niin unohti kaiken pinnalla olevan ja aikakin kulu kun siivillä. Painottomuuden tunne veden alla on niin mieletön. Ja ne kalat ja korallit! AIvan uskomattoman kaunista. 
Eka sukellus oli paikassa nimeltä Twins. Ja siitä ajeltiin vähän eteenpäin toiseen sukellukseen Japanese Gardenssiin. Kaloja ja koralleja lisää ja vähän skilssejä meren pohjassa.

Tiistaina lähettiin sitten vähän vielä syvemmälle kameranaisen kanssa Chumphon Pinnacleen. laugh
18 metriin asti sukellettiin mutta siellä oli kohtia jossa olis ollu yli 30 metriä syvää. Siel oli vielä enemmän nähtävää ja vielä enemmän kaloja! Uskomatonta! Sitte olikin jo viimenen sukellus White Rockilla. Molemmat läpästiin kurssi ja saatiin siis lisenssit millä voi sukeltaa missä tahansa maailmassa! Illal katottiin viel kurssilaisten kanssa video meistä siellä pohjassa ja pinnalla. Aika siisti!

Muuten Koh Taon oleskelu on ollu rauhallista. Biitsiä ja sukellusta ja ruokaa! Kivoja rantabaareja mutta liikaa suomalaisia ja muita länkkäreitä. Ei jurikaan edes paikallisia näe. Saari on kyllä kaunis. Enemmän aikaa niin ehtisi näkemään loputkin saaresta. Nyt jää vähän pintaraapasuks ja sukelluspainotteiseksi. Tänään on vielä lähtö viimeiselle sukellukselle ihan kohta! Alla vähän kuvia sukeltamasta ja saarelta.