Viikonloppu alkaa olla vietetty Kuala Lumpurissa. Paikka on ollut huomattavasti mukavampi ja mielenkiintoisempi mitä odotin. Kuala Lumpur on todellinen suurkaupunki, jossa kymmenet kulttuurit elävät sovussa keskenään. Kaupunginosien välillä on huikeat erot ja parhaiten tämän huomaa, kun astuu Little Indiaan. Kuin taikaiskusta alkaa armoton vilinä, intialainen musiikki ja ikävä kyllä myös likaisuus ja rähjäisyys. Muuten kaupunki on varsin siisti ja todella länsimainen. Lähes kaikki osaavat hyvin englantia ja taitaapa asukkaistakin olla länsimaalaisia varsin iso prosentti.

Täällä ollaan tutustuttu useisiin muihin reissareihin ja saatu hyviä vinkkejä muista kohteista. Perjantai- iltana tutustuttiin australialaiseen pariskuntaan, jotka omistavat hostellin Byron Bayssa. Olimme menossa Byron Bayhin jokatapauksessa Australian kiertueella ja he pyysivätkin ilmoittamaan lähempänä tuloaikamme, jotta voivat auttaa meitä kaikissa mahdollisissa asioissa! Huikea ilta muutenkin kaikin puolin ja mahtavia ihmisiä. Kaikki haluavat auttaa ja kutsuvat koteihinsa ympäri maailmaa. Uusi-Seelantilainen mies, joka asuu Malesia Borneolla pyysi meidät kylään, jos vaan keritään Borneolle lähtemään, malesialainen mies antoi käyntikortin ja sanoi että soittakaa jos tarvitsette ihan mitä tahansa, ja brittipoika, joka on opiskellut Valkeakoskella ja nyt asuu KL:ssä lupasi viedä meitä paikkoihin, joihin ei normaalisti turistina eksyisi.

Huomenna matka kuitenkin jatkuu eteenpäin Pulau Perhentian saarelle, jossa ei ole autoja ja sähköäkin vain rajoitettuina aikoina. Malesiassa meillä ei ole suunnitelmia, joten jos viihdytään siellä niin jäädään sinne vähän pidemmäksi aikaa.