Loppuviikko meni makoillessa ja lueskellessa ja tietysti lenkkeillessä ja biitsipunnertaen. Käytiin yhtenä iltana syömässä BBQ paikassa, jossa siis pöytään tuotiin grilli ja seisovasta pöydästä sai hakea kaikenlaista grillattavaa. Grillissä pysty myös kypsentää nuudelit sun muut, Aivan loistava setti ja makso 2,5€ per nenä. Oltiin kyllä melko hämmentyneen näkösinä siellä pöydän edes kun ei tiedetty mikä on mitäkin kunnes joku tyttö, joka oli perheensä kanssa syömässä tuli auttamaan meitä.



Mutta perjantai iltana matka jatkui eteenpäin kohti Koh Taoa. Juna, jolla oli tarkoitus mennä oli menny rikki matkalla ja jouduttiin ottaa seuraava, jossa oli enää 3. luokan paikkoja jäljellä. Se tuli reilu tunnin myöhemmin ja kolmannessa luokassa nukkuminen ei ollut mitään herkkua. Sami nukku n. 20 min ja mä sitte ehkä reilu tunnin.



Aamulla Chumphonista lähti 7.00 laiva tänne saarelle. Laiva keinu melkoisesti ja keli on ollut tänään sateinen. Tultiin tänne ja otettiin vähän unta. Sitten oli sukelluskurssin ensimmäinen teoria osuus, jossa saatiin myös ohjelma loppuviikoksi. Eli huomenna reenaillaan altaassa ja  iltapäiväl vähä lisää teoriaa. Maanantaina on luvattu taas aurinkoa ja sillon lähdetään ensimmäisen kerran merelle sukeltaa.

Ei olla hirveesti ehditty vielä saarta kiertelee kun väsymys painaa melkolailla ja vettäkin sataa. Mutta toivottavasti sade lakkaa niin päästäään paremmin tutustuu ympäristöön. Nyt on muuten vihdoin se riippumatto tossa bungalowin terassilla.