Paikallisen Vr:n reissun jälkeen (yhtä paljon myöhässä) saavuttiin viimein pikkukylään nimeltään Prachuap Khiri Khan. Junamatka oli aikamoinen kokemus, sillä aikatauluilla ei näyttänyt olevan mitään merkitystä, mutta muuten kaikki toimi ihan jees. Vessassakin uskalsi käydä, ihan toimiva tapaus.

Illalla nopeasti buukattiin lähin majatalo ja syömään, jonka jälkeen nukkumaan, aika puhki oli junamatkan jäljiltä.

Aamulla reissun eka lenkki ja tutustuminen samalla paikkakuntaan. Näkymät oli alusta asti huikeat ja täällä on jotenkin pysähtyneisyyden aika ja meitä pidetään selkeästi nähtävyytenä. Tätä paikkaa ei todellakaan oo turistilaumat päässy vielä sotkemaan, vaan ihmiset on aidosti ystävällisiä ja vähän jopa ihmeissään, kun näkee länkkäreitä.

Lenkin ja aamiaisen jälkeen vaihdettiin majapaikkaa tuk tukin kyydissä, aika kokemus sekin. Aivan rannan vierestä löyty huikee bungalowtyyppinen majoitus ja täällä tarkotus viettää aikaa perjantaihin saakka. Ekat rantaelämätkin tuli kokeiltua ja meressä uitua, vesi on todella lämmintä n. 25 asteista ainakin, eli ei hirveesti vilvota, mutta eipä viitti valittaa.

Koska päivä ei ollu tarpeeksi kuuma, niin päätettiin kavuta tässä lähellä olevalle kukkulalle Chong krajok mountainille 94 m korkea merenpinnasta 396 askelta kavuttiin. Kyseessä on Buddhille ja kuninkaille (kai) rakennettu temppelihässäkkä jota asuttaa varmaan tuhansia apinoita. Apinat oli levittäytynyt myös kukkulan juurelle ja niitä oli  todellakin paljon. Eipä ole ennen luonnossa tullut moista nähtyä, ohessa pari kuvaa otuksista. Apinat oli kesyjä, mutta kieltämättä vähän jännitti ohittaa sata apinaa, jotta pääsi huipulle asti.

Tää paikka on todellinen paratiisi ja täällä voisi viihtyä aika pitkään ilman huolen häivää, kunhan vaan nyt löytys se hammock, niin pääsis lopullisesti homman ytimeen!