Koh Phanganin näkeminen jatkui skootteriajeluilla. Käytiin kattomassa ihan uskomattoman kaunista biitsiä. Koska vesi on aamuisin täällä melko paljon matalammalla kuin illalla, syntyy veteen hiekkasärkkiä aamupäivisin. Kahlattiin n. 100 metriä hiekkasärkälle, joka avautui biitsin edessä. Mieletön maisema ja valkoinen sileä hiekka turkoosia vettä vasten. Käveltiin sitä ympäri 15-20min ja vesi oli jo sinä aikana noussut aika paljon. Särkkä pieneni koko ajan ja takaisin piti kahlata jo paljon syvemmässä vedessä. Alla pari kuvaa.



Takaisin päin mentäessä pysähdyttiin zekkaa rock top baari, joka mainosti itsenään paras sunset täällä. Noustiin ensin mäkeä ylös skootterilla ja sitten pieniä kiermurteleviä portaita kukkulan päälle. Kipuamisen jälkeen avautukin ihan uskomaton maisema baarin terassilta. Baaria piti ranskalainen nuori pariskunta, jotka ilmeisesti asuivat myös siinä yläkerrassa. Ei hullumpi paikka asua, vaikka mietittiinkin että melko raskasta käydä vaikka kaupassa ja raahata kaupakassit rappuset ylös. Tultiin viimisenä iltana tänne takaisin katsomaan auringonlaskua ja vaikka hiki valukin valtoimenaan, kun ensin sotkettiin mäen päälle fillareilla ja sitten kivuttiin portaat ylös terassille, oli auringonlasku sen arvoinen. Siitä kuvia myöhemmin kunhan saadaan taas koneelle.

Tossa taustalla näkyvässä majassa se ranskalaiskaksikko asustaa ja pitää sitä baaria. Ei hassumpaa!



Auringon lasku ko. kukkulalta




Launataina käytiin kokemassa myös halfmoon partyt keskellä viidakkoa. UV-maalaukset kroppaan ja hyttysmyrkkyä jalkoihin ja oltiin valmiina. Ihan mielettömästi porukkaa ja melko makee paikkahan se oli, vaikka musa nyt ei ihan tietty meidän kategriaa ollutkaan. Mutta hauskaa oli. Sunnuntaina käytiin vielä tanssimassa Hat Rinin biitsillä yöelämässä bucketti kourassa. Koska on low seesong niin porukkaa on yllättävän vähän ja monet baarit oli ihan tyhjiä ja jopa kiinni. Muutamissa kuitenkin porukkaa riitti, ilmeisesti kaikki keskittyi sitten samaan paikkaan.

Tänään jätettiin Koh Phangan taakse ja matka jatkui kohti Krabia ja Ao Nang biitsiä. Sateinen Ao Nang on silti kaunis, mutta toivottavasti huomenna taas aurinkokin paistaisi. EI vielä kauheesti olla ehditty naapurustoa katsastamaan. Reissaaminen on rankkaa, joten uuden kohteen tutkiminen alkoi päiväunilla. Nyt syömäään ja huomenna ehkä melomaan.